Forum Servera Moonforest

Forum servera MoonForest

Ogłoszenie

Witamy na forum servera Moonforest , ¿yczymy mi³ej gry i spokojnego pobytu w grze ;)

#1 2010-08-01 10:44:42

SamoZuo

Admin Forum

Punktów :   

SamoZuo - Konkurentka szatana xd

Witam jako i¿ widze ¿e jest pusto a ja uwielbiam spamowaæ , a ze lubie spamowaæ to jedno , jestem ¶wietn± moderatorka Very Happy
No wiec Mam na Imie Joanna potocznie mówi±c A¶ka, zyje sobie na tym nudnym nie przyzwoitym , i pe³nym dziwnych ludzi ¶wiecie juz 14 lat, kiedy sie urodzi³am zrobi³am psikusa rodzicom a mia³am byc ch³opcem, zrobi³am wielki ¿art, bo urodzzilam sie 1 kwietnia .Smile
Moje konto zazwyczaj jest pe³ne od 5 postaci , gram prawie wszystkimi postaciami , jezeli jest summ to all bez MG , i tak zazwyczaj robilam na serverach gdzie nie ma summki .
Mo¿na mnie dorwac pod wieloma nickami , ale SamoZuo to mój g³owny nick.
zaczyna³am na serverze Energy mu gdzie jeszcze bed±c newbie dosta³am GMa i nie wiedzia³am co robiæ , dalej rozwija³am sie na takich serverach jak ZigZag Mu,to by³ server, pamiêtne czasy,server niestety pad³ , ale takiego servera nigdy wiecej nie spotka³am, ta atmosfera, ci ludzie, marzenie Wink
Mam nadzieje ze mo¿e tutaj znajde fajnych weso³ych ludzi , ktorzy bêda potrafili ¿yæ ze ma w zgodzie Very Happy
a powiem wam ¿e czasem warto Wink
Jaskó³ke znam od moznaby powiedziec dawna, gra³y¶my razem na innym servie i tak dosta³am sie tutaj.
Mam nadzieje ze polubicie mnie tak jak ja polubie zapewne was.
I jedyne co moge ¿yczyæ to udanego expienia, zdobywania nowych itemków i weso³ej atmosferki : )

Moje zdjêcie mo¿ecie znale¼æ na : www.photoblog.pl/nieograniczonabezimienna

zapraszam i pozdrawiam Ciocia SamoZuo Smile)

Czy¿by zakochana? Dajcie spokój.
Za du¿o siê napi³a, to i oczy jej siê ¶wiec±.

#2 2010-08-01 15:27:46

Jaskolka

Game Master

SkÄ…d: Bydgoszcz
Punktów :   

Re: SamoZuo - Konkurentka szatana xd

A ja jeszcze raz siê przywitam.Mam nadzieje ,¿e bêdzie du¿o chwil takich jak na innym serwie...

#3 2010-08-02 05:20:02

devilOSW

Admin Servera

Punktów :   

Re: SamoZuo - Konkurentka szatana xd

witaj zono^^ fajnego awatara walnelas:). Tez musze sobie jakiegos wykombinowac;) moze cos z moich wlasnych grafik wrzuce:) hehehe;)

Zuo od kiedy ty z szatanem konkurujesz xD??

a tak w skrocie to "witojcie"^^

Stopka forum

RSS